Kittenverzekering vergelijken

Op zoek naar de beste of een goedkope kittenverzekering? Hier kun je kittenverzekeringen met elkaar vergelijken.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

 Kittenverzekering vergelijken in 2023

N
Ieder ras geschikt
N
Hoge vergoedingen
N
Verschillende pakketten
N
Na jaar maandelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Ohra

N
Verzekerd tegen onverwachte medische kosten
N
Kies je dierenarts
N
Snel je geld terug
N
Tot €5.000 vergoeding

Premie vanaf:

Bereken het

 

Aegon

N
Alle rassen verzekerbaar
N
Kies zelf je dierenarts
N
Dieren mee op vakantie
N
Na het eerste jaar dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Dierenarts bij jou in de buurt

Opzoek naar een dierenarts? Wij raden de volgende dierenartsen in Nederland aan!

(Tip: Klik op de kaart voor een groter resultaat)

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Kittenverzekering afsluiten

Je houdt van je kitten en wilt haar of hem natuurlijk de allerbeste zorg geven. Stel je toch eens voor dat je kitten ziek wordt, dan kan het zijn dat een dierenartsbezoek niet altijd even financieel gelegen komt. Gelukkig kun je een dier verzekeren in de vorm van een kittenverzekering. Met een kittenverzekering is je kitten altijd verzekerd van de beste zorg. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je kitten altijd de juiste zorg krijgt, dan kun je het beste een kittenverzekering afsluiten. Want juist een kitten heeft vaak in zijn of haar jonge jaren veel zorg nodig. Denk bijvoorbeeld aan dat je kitten gecastreerd of gesteriliseerd moet worden. Maar ook aan de verschillende inentingen. Gelukkig kun je voor een klein bedrag per maand een kittenverzekering afsluiten. Zo hoef je geen zorgen te maken over de eventuele ziektekosten voor je kitten. Dat geeft je natuurlijk wel zo’n prettig gevoel!

Je kunt hier de verschillende kittenverzekeringen met elkaar vergelijken en zo de beste en goedkoopste kittenverzekering afsluiten. Het kan ook interessant zijn om eens naar de verschillende opties te onderzoeken die de verschillende verzekeraars aanbieden. Ook als je al een kittenverzekering hebt, kan het lucratief zijn om ook eens de aanbiedingen van andere verzekeraars te vergelijken.

Waarom een kittenverzekering?

Een kitten is een van de meest geliefde huisdieren. Een kittenverzekering heeft veel voordelen, zoals: een kitten hoeft, in tegenstelling tot een oudere kat of poes, niet op de wachtlijst te worden geplaatst bij de dierenarts. En een kittenverzekering is goedkoper dan de verzekering voor een oude poes of kat. Daarnaast ben je direct verzekerd voor de meest voorkomende ziekten of aandoeningen bij kittens. Dus je hoeft je geen zorgen te maken om de kosten wanneer je kitten zich niet lekker voelt. 

Kittenverzekering vergelijken

Je sluit een kittenverzekering af om jezelf in te dekken voor mogelijke dierenartskosten die er worden gemaakt. Per kittenverzekering zijn er verschillende dekkingen, daarom is het goed om de kittenverzekering te vergelijken. Bij sommige verzekeraars wordt er ook om een eigen bijdrage gevraagd. De eigen bijdrage is eigenlijk hetzelfde als je eigen risico bij jouw eigen ziektekostenverzekering. Wanneer je meer dan een basisdekking wilt, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om aanvullende opties mee te verzekeren. In de meeste gevallen hoef je alleen maar de dierenartsrekening te declareren bij je verzekeraar. Vervolgens zullen zij dit (gedeeltelijk) terugbetalen. Het fijne hiervan is dat je zelf de rekening niet meteen zelf hoeft te betalen. Zeker fijn wanneer het gaat om een flinke rekening.

De premieberekening per kittenverzekering verschilt per verzekeraar. Daarom is het verstandig voordat je een kittenverzekering afsluit, je eerst de verschillende kittenverzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Zo maak je niet onnodig veel premiekosten en kun je ook uit de verschillende aanvulledne opties kiezen die het beste bij je past. 

Hier kun je verschillende kittenverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste en goedkoopste kittenverzekering afsluit. Wel zo fijn voor jezelf, maar ook fijn voor je kitten dat het gelijk geholpen kan worden wanneer het ziek is.

Soorten dekkingen voor een kittenverzekering

Er zijn verschillende kittenverzekeringen beschikbaar. Elk heeft zo zijn eigen dekking. Het is daarom goed dat je de voorwaarden goed met elkaar vergelijkt om precies te zien wat er wel of niet wordt vergoed. De meeste kittenverzekeringen bieden een basisdekking.

Daarbij zou je voor je kitten extra, verschillende dekkingen kunnen afsluiten. Het basispakket van een kittenverzekering bestaat meestal uit de volgende dekkingen: dienartsbezoek, behandelingen die medisch noodzakelijk zijn, narcose, medisch noodzakelijke opname, röntgenfoto’s onderzoek, echoscopie, bloed- en ontlastingsonderzoek, supplementen voor dwang- of sondevoeding, euthanasie en collectieve verwerking. Bij het afsluiten van je kitten verzekering kun je ook de volgende (extra) dekkingen afsluiten: castratie of sterilisatie, inentingen of vaccinaties, chippen, chemo en reisverzekering. 

Bespaar kosten door altijd je kittenverzekering te vergelijken

Een kittenverzekering begint meestal bij zo’n 10 euro per maand. Het is gunstig als je je kitten zo jong mogelijk verzekert. Wacht daarom niet te lang met het afsluiten van een kittenverzekering.

Wil je meer rust en zekerheid voor jezelf en je kitten? Denk dan goed na over welke kittenverzekering het beste bij je past en welke kosten jij denkt te kunnen betalen. We kunnen natuurlijk niet in je portemonnee kijken, dus dit is echt iets wat je zelf moet bepalen. Onthoud hoe hoger de premie, des te meer is gedekt. Dat geeft je natuurlijk wel zo fijn gevoel. En hoef je ook niet te laten om naar de dierenarts te gaan omdat je bang bent voor de kosten wat dat met zich meebrengt. Wel zo’n gerust gevoel. En voor het kosten hoef je het zeker niet te laten. 

Op deze pagina kun je de verschillende kittenverzekeringen vergelijken. Wij bieden hier goede en betrouwbare verzekeraars aan. Je vindt hier altijd een geschikte en goedkope kittenverzekering. 

Kittenverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars