Puppy verzekering vergelijken

Op zoek naar de beste of een goedkope puppy verzekering? Hier kun je puppy verzekeringen met elkaar vergelijken.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Puppy verzekering vergelijken

N
Ieder ras geschikt
N
Hoge vergoedingen
N
Verschillende pakketten
N
Na jaar maandelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

N
Verzekerd tegen onverwachte medische kosten
N
Kies je dierenarts
N
Snel je geld terug
N
Tot €5.000 vergoeding

Premie vanaf:

Bereken het

 

Aegon

N
Alle rassen verzekerbaar
N
Kies zelf je dierenarts
N
Dieren mee op vakantie
N
Na het eerste jaar dagelijks opzegbaar

Premie vanaf:

Bereken het

 

Dierenarts bij jou in de buurt

Opzoek naar een dierenarts? Wij raden de volgende dierenartsen in Nederland aan!

(Tip: Klik op de kaart voor een groter resultaat)

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Puppy verzekering afsluiten

In Nederland houden we van honden, het is bijna een volwaardig familielid. Veel mensen kopen dan ook een puppy. Natuurlijk wil jij je puppy de beste zorg geven die je maar kunt geven. Maar de kosten voor een dierenarts kunnen flink oplopen. Daarom is het verstandig dat je een puppy verzekering gaat afsluiten. Met een puppy verzekering verzeker jij je puppy tegen alle onverwachte dierenartskosten.

Je kunt hier de verschillende puppy verzekeringen met elkaar vergelijken. Zodoende kun je de verschillende opties afwegen en ook de goedkoopste puppy verzekering afsluiten. Ook wanneer je al een puppy verzekering hebt afgesloten, kan het interessant zijn om ook de verschillende opties van de aanbieders met elkaar te vergelijken. 

Wat is een puppy verzekering?

Een puppy verzekering is speciaal gericht op puppy’s. Vaak is het verder hetzelfde als een hondenverzekering. Puppy’s zijn honden jonger dan een jaar. Jonge honden zijn helaas niet altijd even gezond, daarom sluiten veel mensen een puppy verzekering af. Je kunt een puppy verzekering vergelijken met een ziektekostenverzekering. Een verzekering is vaak opgebouwd uit een basiszorg en eventuele aanvullende dekkingen. Sommige ziektekosten vergoedingen voor je pup zijn net als in het basispakket standaard gedekt. Vaak betaal je ook net als bij de normale ziektekostenverzekering een eigen risico.

Waarom een puppy verzekering afsluiten?

De belangrijkste reden waarom je een puppy verzekering gaat afsluiten is om de kosten te dekken bij de dierenarts. De kosten voor ingrepen en behandelingen zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Op medisch gebied is er voor huisdieren steeds meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan MRI-scans, een orgaantransplantatie of een chemotherapie. Met een puppy verzekering zorg je ervoor dat je deze kosten kunt dragen. Ook voor reguliere behandelingen, zoals castratie of sterilisatie, ben je al snel honderden euro’s kwijt. Dit zijn eenmalige kosten, maar je puppy kan natuurlijk ook chronisch ziek worden. Denk bijvoorbeeld aan een een allergie of suikerziekte. Het is dan een rustgevende gedachte dat je puppy goed verzekerd is.

Puppy verzekering vergelijken

Tegenwoordig bieden steeds meer verzekeraars een puppy verzekering aan. De dekkingen en premies verschillen per verzekeraar. Daarom is het verstandig dat je eerst de verschillende puppy verzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Zo maak je geen onnodige kosten en kun je ook uit de verschillende opties kiezen.

Een puppy in huis halen is altijd wel een verantwoordelijkheid. Doordat je bij ons de verschillende puppy verzekeringen kan vergelijken, nemen wij een klein beetje zorg van je over. Hier kun je verschillende puppy verzekeringen met elkaar vergelijken. Zo ben je ervan verzekerd dat je de beste en goedkoopste puppy verzekering afsluit. 

Soorten dekking puppy verzekering

Een puppy verzekering kost ongeveer een paar tientjes per maand. De kosten voor een puppy verzekering hangen vaak af van een aantal factoren, waaronder de gekozen dekking. In de meeste gevallen zijn er drie soorten dekkingen mogelijk. De verzekering met een ongevallendekking is de goedkoopste puppy verzekering. Deze dekking vergoedt alleen medische kosten die ontstaan door een ongeval. Naast een ongevallendekking kan je ook nog kiezen uit een basis of een aanvullende dekking.

Een ongevallendekking dekt alleen de schade die is veroorzaakt door een aantoonbaar ongeval, zoals bij een gevecht of aanrijding. Wanneer je puppy ziek wordt, ben je hier niet voor verzekerd en krijg je ook niets vergoed. Als jij je wilt indekken tegen de kosten bij een ongeval én de medische kosten, dan kun je beter kiezen voor een basisdekking. Deze is iets duurder dan een ongevallendekking. Met een basisdekking is je hond verzekerd voor medicijnen, medische behandelingen en opnames. Je kunt naast de basisdekking ook een aanvullende dekking afsluiten. De naam voor de aanvullende dekking kan verschillen per puppy verzekeraar.

Wanneer je kiest voor een aanvullende dekking, krijg je bovenop de basisdekking extra vergoedingen voor preventieve zorg en behandelingen aan bijvoorbeeld gebit. 

Bespaar kosten door altijd je puppy verzekering te vergelijken

De premieberekening voor een puppy verzekering is afhankelijk van meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld het ras en de leeftijd. Maar ook factoren zoals het eigen risico en de maximale vergoeding spelen een belangrijke rol. In principe geldt: hoe ouder de puppy, hoe hoger de premie. De prijzen en dekkingen verschillen tussen verzekeraars. Het is altijd een verstandige keuze om je puppy zo snel mogelijk te verzekeren tegen ziektekosten. Hoe jonger je hond is, des te gunstiger is de premie! Dus wacht vooral niet te lang met het verzekeren van je jonge puppy. Dit scheelt je weer behoorlijk wat geld. Dat is fijn. 

Eerst een puppy verzekering vergelijken is raadzaam. Op deze pagina kun je de verschillende puppy verzekeringen vergelijken. Alle verzekeraars die wij aanbieden zijn betrouwbaar en goed. Ga dus snel op zoek naar een puppy verzekering die precies aansluit bij jouw wensen. Want door te vergelijken betaal je nooit teveel!

Puppy verzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars